Do you have a barrel tender? I need help.

Discussion in 'Equipment: Setup and Discussion' started by RSnodgrass, Jan 2, 2019.

  1. RSnodgrass

    RSnodgrass TCMAS President
    BOD Lifetime Member Event Committee Meeting Host 2018

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    531
    Location:
    Lynd, MN, United States
    If someone has a barrel tender I could really use some help by opening the top and snapping a photo of the two main wire groups of three.

    Recently I wired in a new power supply and it's behaving funny. I'm left with the suspension that some wires got crossed.
     
  2. OP
    RSnodgrass

    RSnodgrass TCMAS President
    BOD Lifetime Member Event Committee Meeting Host 2018

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    531
    Location:
    Lynd, MN, United States
    Problem possible solved. My brother who knows even less about an Apex then me had me remove the Fallback OFF command, save, and paste it back in.

    Seems to be working, go figure.
     
  3. acharpenter

    acharpenter Pitas' Pita
    Site Admin BOD Lifetime Member Event Committee

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    18,094
    Likes Received:
    525
    Location:
    Coon Rapids, MN, United States
    Ha ha ha, props to bro
     
  4. OP
    RSnodgrass

    RSnodgrass TCMAS President
    BOD Lifetime Member Event Committee Meeting Host 2018

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    531
    Location:
    Lynd, MN, United States
    Well props too fast, it shut off after a few hours so something else is still a problem. Almost certainly something I did but I can't tell what.
     

Share This Page